Per Nadal, regala MARJAL

“Nit de Nadal a casa l’àvia: pica-pica amb els bunyols de bacallà que em tornen boig, còctel de pinya amb gambes per anar entrenant l’estòmac i ja arriba l’espatlla de xai amb guarnició; coulant de xocolata per a acabar i torrons, neules, polvorons, boletes de coco i bombons per rematar. No m’en refaig! que el 25 dinem a casa mon germà: més pica-pica, més gambes i carn amb guarnició, més postres, més torrons… Ufff! No només no m’he refet sinó que vaig de mal en pitjor…, i el 26 tenim 15 convidats a casa!: més pica-pica, marisc, peix amb guarnició, postres, torrons, …

Sort que encara em queden vacances i marxem tres dies a Marjal Allotjament, no és que allà ens posem a fer règim, però per fi una tranquil·la caminada pels camins dels arrossars, un passeig en bici fins la platja del Trabucador, pujada al Far, cels clars, horitzons llunyans… Potser m’estaré de dinar i després berenaré a les cafeteríes de Tortosa, Amposta o Sant Carles, prop del riu o de la mar, amb les llumetes, però sense el bullici i la gentada…

Sort en tinc! que aquests dies a Marjal, són el millor regal!!”

Si tu també vols gaudir del millor nadal a Marjal, aprofita les últimes ofertes, fés ara la teva reserva i… descansa.

el-delta-per-nadal

Delta de l’Ebre a l’hivern