La llum al delta

Panoramica Hotel Marjal

Bonica vista panoràmica de l’edifici de l’hotel durant la posta de sol. Hermosa vista del edificio del Hotel Marjal durante la puesta de sol.

L’edifici de l’hotel és de construcció relativament recent, ara fa 15 anys, i va ser projectat específicament per a ser un hotel de poques habitacions, silenciós i ple de llum. Vam ser testimonis de la seva creació des de la concepció fins a la inauguració com a hotel Marjal.

La nostra idea, des de l’inici, va ser sempre que l’hotel pogués convertir-se en un refugi de pau, amb poques habitacions còmodes, espaioses, amb molta llum, amb accés a l’exterior, ja sigui a una terrassa al primer pis o al pati, i on es respirés privacitat. El pati és l’espai que rep la llum i la distribueix a tots els racons. I també la zona on podeu gaudir del sol del capvespre, dels massatges que us oferim, o dels jacuzzis que teniu a lliure disposició.

La situació de Marjal dins del poble també és singular. És un edifici cantoner que està orientat al nord, i això fa que gaudim d’una vista privilegiada: estem a primera línia de l’ Encanyissada, la llacuna natural més gran del Delta de l’Ebre. Per això l’hotel en sí és un mirador únic per a contemplar la bellesa del paisatge deltaic i les aus que ens visiten. Durant la majoria de mesos de l’any també és llotja d’honor per a veure les postes de sol… cada dia diferents, i una de les experiències sensorialment més intenses al delta.

Si has estat a l’hotel i has pujat a la sala biblioteca-mirador, ja ho saps, si no, hauràs de tornar i experimentar-ho… I si encara no has vingut mai, t’esperem perquè coneguis Marjal  i el seu entorn, aquest any que acabem d’encetar.

Fins aviat,

Pili i Sisco